Translate

Bestemmingen

Ambon is onze hoofdingang. Je wordt begroet en begeleid op de luchthaven als je dat op prijs stelt. Op dit hoofdeiland zijn interesante bezienswaardigheden en festivals om te bezoeken. Het vervoer erheen leidt langs mooie vergezichten. Tenminste , als je de weg weet. Laat Gandong Tours by Atha, een betrouwbare partner van Eco Maluku, je gidsen door de natuur en en je brengen  naar de goede hotels, guesthouses, homestays, winkels, banken, duikcentra, reisagenten, internetcafe's en restaurants.


Seram is het Moeder eiland van Midden Molukken en ook het grootste eiland. Het is het thuisland van Alifuru- and Naulu stammen. Dicht begroeid woud, watervallen, vogels, stranden, koraal riffen en het nationale park Manusela. Het is allemaal niet gemakkelijk te vinden als je de weg niet kent, niet weet hoe het vervoer is geregeld en je de taal niet machtig bent. 
Daar heb je Eco Maluku voor ;-)

Haruku, Saparua and Nusa Laut, drie kleine eilanden dicht bij Ambon herbergen verschillende historisch interessante bezienswaardigheiden. Forten uit de tijd van de VOC, oude kerken, dorpshuizen, schilderachtige marktjes, kleurrijk dorpsleven. Bekende muzikanten en zangers komen hier vandaan. Er zijn mooie wandelingen te maken langs de kusten met fraaie uitzichten op de zee. In de de zee zijn bijzondere dieren en planten te vinden doordat Maluku geografisch voor een deel op de zogenaamde "line of Wallace" ligt. De gidsen van Gandong Tours brengen je naar de goede plaatsen!

De nog kleinere, niet bewoonde eilandjes Molana and Pombo moet je niet missen om het echte “Robinson Crusoe gevoel” te krijgen. Het zijn niet bewoonde eilandjes met prachtig witte stranden en het koraalrif direct in de buurt. Molana heeft een fraaie "drop off" begroeid met koraal. Duikers en snorkelaars komen er graag. Geniet van een traditioneel gevangen en klaargemaakte lunch op het strand, geserveerd op palmbladeren. Maar alleen als je daar echt zin in hebt ;-)


Banda islands

Kei islands

Aru islands

Tanimbar

Halmahera

Ternate and Tidore

Raja Ampat 

Lokale gidsen en begeleiders brengen u naar uw bestemmingen en veilig ook weer  terug.Homestays